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Profil
| Derzeitige Stellung | Professor W-3 und Äquivalente |
|---|---|
| Fachgebiet | Lebensmittelchemie,Bioverfahrenstechnik |
| Keywords | Callosobruchus maculatus, cowpea preservation, insecticidal properties, phytochemicals |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Nigeria |
|---|---|
| Ort | Umuahia |
| Universität/Institution | Michael Okpara University of Agriculture |
| Institut/Abteilung | Department of Food Science and Technology |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Dr. Cornel S. Adler | Institut für Vorratsschutz, Biologische Bundesanstalt für Land- und Forstwirtschaft, Berlin |
|---|---|
| Beginn der ersten Förderung | 01.05.1998 |
Programm(e)
| 1997 | Georg Forster-Forschungsstipendien-Programm |
|---|
Publikationen (Auswahl)
| 2000 | Philippa C. Ojimelukwe, C. Adler, Toxicity and repelient efects of eugenol, thymol, linalool and other pure compounds on Dinoderus hifloveatus (Coleoptera, Bostrichidae). In: Journal of Sustainable Agriculture and Environment, 2000, 41-47 |
|---|---|
| 2000 | Philippa C. Ojimelukwe, C. Adler, T. A. Leon: Utilization or phytochemicals against stored product insects. Integrated Protection of Stored Products. In: ICBC Bulletin, 2000, 169-175 |
| 1999 | Philippa C. Ojimelukwe, C. Adler: Potential of 4-Allyl-anisol, linalool, terpineol and other phytochemicals for the control of the confused flour beetle (Tribalium confuour J. d. V) (Col. Tenebrioni dae). In: Anzeiger für Schädlingskunde, 1999, 81-86 |